Hoe microsoft onedrive verwijderen


06.03.2019 Auteur: Jorine

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Als eerste nieuwe functies krijgen. In Windows 10 is OneDrive de standaardlocatie voor het opslaan van uw bestanden en documenten.

Stel op het tabblad Automatisch opslaan de lijsten Documenten en foto's in op Alleen deze pc en schakel alle andere vakjes uit. Ik heb ook getest of ik OneDrive weer makkelijk terug kon krijgen. Meer leren over uw thuiscomputer? Nu moet OneDrive nog weg uit de Windows Verkenner. Maar waarom zou u bestanden willen opslaan op een online harde schijf?

Hoe kwam ik daar vanaf. Contact opnemen met ondersteuning? U kunt OneDrive uiteraard ook gewoon gebruiken, hoe microsoft onedrive verwijderen u inlogt met een zogenaamd lokaal account. Hiermee kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen: Klik vervolgens op de vermelding OneDrive in de linkerkolom van Verkenner, en open vervolgens in het weergavevenster de OneDrive-map waarin u de zojuist gekopieerde bestanden wilt plaatsen.

Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan in het vak Instellingen.

Het compleet stoppen en verwijderen gaat als volgt: Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? U kunt geen standaardgegevensbestand verwijderen.
  • Er zijn geen e-mail gegevens verloren als u verwijderen selecteert, wordt de verbinding met uw Outlook-account alleen verbroken en kan deze later indien nodig worden toegevoegd. Nu moet ie er snel weer af….
  • E-mailondersteuning Als u nog meer hulp nodig hebt, kunt u met uw mobiele apparaat schudden terwijl u zich in de OneDrive-app bevindt, of een e-mailbericht sturen naar het ondersteuningsteam van OneDrive. Dat klinkt ingewikkelder dan het is.

OneDrive verwijderen uit Windows 10

OneDrive is ingebouwd in sommige versies van Windows en kan daarom niet worden verwijderd. Als u om een beheerderswachtwoord of om bevestiging wordt gevraagd, typ dan het wachtwoord of geef de bevestiging. Schakel op het tabblad Bestandsopslag de schakelaar uit bij Documenten standaard opslaan in OneDrive. Ga naar het beginscherm , tik op het app-pictogram van OneDrive en houd vast.

Om dat dit wel eens nare verassingen zou kunnen voorkomen tijdens het synchroniseren van OneDrive. Tenzij u Office gebruikt op uw pc. OneDrive kan niet worden verwijderd van Windows telefoons.

  • Hiermee wordt het venster OneDrive geopend.
  • Echter, wanneer u besluit om de pc's waarop OneDrive gebruikt wordt op verschillende manieren te synchroniseren met OneDrive, wees er dan goed van doordrongen dat dan niet op elke pc de volledige inhoud van OneDrive zichtbaar zal zijn in Verkenner.

Maar diezelfde map 'Foto's vakantie ' zal niet zichtbaar zijn op de laptop waarmee u alleen de map Documenten op uw OneDrive synchroniseert. Selecteer Bestand en vervolgens Accountinstellingen: Om dat voor elkaar te krijgen moet je ingrijpen in het register registry van je pc? Iets naar OneDrive kopiren gaat dan ook als volgt: ? Ook OneDrive ontkoppelen op het tabblad Account kan voor nare verrassingen zorgen, hoe microsoft onedrive verwijderen.

OneDrive naar uw wensen instellen

Ofwel in een computer ergens ter wereld. Als dit gegevensbestand groot wordt, kan het de OneDrive-synchronisatie vertragen en 'Wijzigingen verwerken' of 'Een bestand wordt gebruikt' tonen. Schakel op het tabblad Algemeen bij Kenmerken het vak Verborgen in.

Maar slechts de mappen en bestanden die u synchroniseert met OneDrive. Hartelijk dank voor uw feedback! Kies in het tabblad Gegevensbestanden de locatie van het gegevensbestand met OneDrive en selecteer Verwijderen en Ja om het bestand los te koppelen.

Leve Google Drive en leve Computer Creatief. Als u op uw pc inlogt met een Microsoft-account, dan bent u direct ook ingelogd op OneDrive, hoe microsoft onedrive verwijderen.

Dus standaardiseerde ik op Google Drive en Docs, dat vind ik nu eenmaal prettig.

OneDrive verbergen of verwijderen

Houd in het startmenu van de computer de tegel OneDrive ingedrukt of klik er met de rechtermuisknop op, en selecteer vervolgens op Losmaken van startscherm. Ga naar het OneDrive pictogram in het Systeemvak en klik er met de rechtermuisknop op. Klik vervolgens op de vermelding OneDrive in de linkerkolom van Verkenner, en open vervolgens in het weergavevenster de OneDrive-map waarin u de zojuist gekopieerde bestanden wilt plaatsen. Als u OneDrive op uw computer uitschakelt of verwijdert, verliest u geen gegevens of bestanden.

OneDrive instellen en aan uw wensen aanpassen gaat als volgt, wordt de selectie weer opgeheven, hoe microsoft onedrive verwijderen. Geef vervolgens de opdracht plakken. Wanneer is het herfst eerste 15GB aan opslagruimte krijgt u gratis.

Als u dit vak inschakelt, en dient u zogezegd op iedere pc waarop u OneDrive gebruikt te herhalen: Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents, kunt u ons dit laten weten door de e-mail te beantwoorden die we u hebben gestuurd, zodat je niet hoeft te experimenteren met commandos of touchgebaren. Wilt u feedback geven.

OneDrive is ingebouwd in sommige versies van Windows en kan daarom niet worden verwijderd. Als u contact met ons hoe microsoft onedrive verwijderen opgenomen en OneDrive weer werkt, dat is dan zonder de drank.

Als u OneDrive niet wilt gebruiken, is de gemakkelijkste oplossing het te ontkoppelen. Niet dat de ene beter is dan de ander, voor jou geldt misschien het omgekeerde.

En is dat wel veilig? Selecteer de bestanden, en uiteraard ook mappen, die u wilt kopiëren, en geef vervolgens de opdracht 'Kopiëren'.

Dat OneDrive diep in Windows 10 gentegreerd hoe microsoft onedrive verwijderen, online gaan gebruiken, oogle, every Wednesday at 20:00, Nicholas HuntGetty Images for MTV. Open Verkenner en blader naar C: In deze stap worden alle OneDrive-bestanden van uw computer verwijderd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com