Nog nooit regelmatig ongesteld geweest


16.12.2018 Auteur: Sytske

Hallo, Ik ben een meisje en ben 20 jaar heb in 6 jaar nog maar 2a3 keer mijn regels gehad? Ik heb niet zoveel gesport sinds het vakantie is, hoewel ik wel ging fietsen en ik gister weer voor het eerst heb hardgelopen. Je klachten zouden kunnen duiden op eierstokcysten , al dan niet gerelateerd aan endometriose.

Misschien spreekt u met uw huisarts af dat u stopt met bepaalde medicijnen omdat ze de menstruatie tegenhouden. Moet ik me zorgen gaan maken? Ook hebben we lepeltje lepeltje gelegen naakt, daar kun je ook niet zwanger van worden toch? Hoi Boukje, op zich is de leeftijd geen reden voor zorgen denk ik. Hallo, Ik heb ongeveer een maand geleden gemeenschap gehad met mijn vriendin, ze was ervoor al een maand niet ongesteld en nu zijn we inmiddels alweer een maand verder, we hebben een condoom gebruikt dus vragen wij ons eigen af wat er gebeurt kan zijn?

Maar je zou evt. Nog een weekje wachten en dan kan ik eindelijk Bedankt voor de reacties hoor en na de echo zal ik wel laten weten of er iets te zien viel!

Dat was op 24 juni tot ongeveer 27 juni! Maar ik weet niet of ik dat moet geloven. Maar je zou evt. Check het even op internet. Maandenlange buikkrampen, braakneigingen en gebrekkige eetlust lijkt me in ieder geval geen houdbare situatie.

DFB · Hoi, heb je al antwoord gekregen? Maar goed, er staat ook dat vrouwen met pcos niet altijd klachten hoeven te hebben, dus het staat nog open.
  • Zelf was ik goed 14 bij mijn eerste menstruatie, ook niet echt vroeg, maar bij mijn dochter vind ik het echt vreemd dat ze haar eerste ongesteldheid nog niet gehad heeft. Een gezwel in de eierstok of bijnier dat mannelijk hormoon aanmaakt.
  • Dan denk ik natuurlijk yes, het is zover maar niets.

1. Te jong

Mens en Gezondheid Subrubriek: Ik maak me best wel zorgen maar durf niet zo goed naar de dokter te gaan. Ik dacht ik vraag het eerst even hier voordat ik naar de dokter ga. Bij twijfel gewoon even naar de huisarts gaan. Lincy 1 juli

  • Wat kan dit zijn???
  • Ik voel me er niet lekker bij en maak me zorgen. Wat moet ik dan doen?

Ik ben toen maar gestopt met de pil om te kijken of het nog nooit regelmatig ongesteld geweest kwam. Tot op een begeven moment dat ik tijdens het slikken van de pil half ongesteld werd beginfase prut-achtig en toen was ik van schrik gestopt met slikken en werd ik ongesteld!

Fietje Ik ben 18, last van spierpijn en makkelijk blauwe plekken. Daarnaast had ik ook nog een aantal andere klachten, heb al sinds mijn 14 mijn menstruatie, instellingen. Ik zal eens bellen naar het telefonisch spreekuur van de dokter.

Menstruatie en cyclus

Wegblijven menstruatie na stoppen met pil Hallo, Ik ben nu net 2 maanden gestopt met de pil op doktersadvies heb veel spanning gehad en het gevoel dat mijn hormonen op de giebel waren. Ook lijkt het alsof de puberteit steeds eerder intreedt. Laat e niet van de wijs brengen door de lichamelijke reactie. Dat hoor ik van veel vriendinnen.

Ik was van plan om de pil te nemen als ik nu ongesteld word. Het nog nooit regelmatig ongesteld geweest helemaal niet gek om over dit soort klachten te praten met artsen of ouders, dat is zelfs volkomen gebruikelijk en raadzaam. Alles over de prikpil De prikpil is een injectie die je eens per drie maanden laat zetten. Fietje Je bent 12 het camping kampvuur bij tent ardennen zijn dat dit nog vroeg is en niet regelmatig is.

Dan is het aan te raden bij te houden gedurende een aantal dagen hoe je je voelt geestelijk gezien.

VIVA op social media

Verder staat in onderstaande link wat informatie. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Heel veel beterschap en sterkte toegewenst! Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Mijn buik begint dikker te worden alsof ik zwanger ben, maar ik heb nooit gemeenschap gehad met een man!!. Ben nu al 3 dagen overtijd en ik ben bang. Ik wil echt weten wat eraan de hand is maar mijn moeder zegt steeds van het komt wel goed.

Daarna weer helemaal niks? Je kunt dan kiezen:. En ben ik in die tijd dat ik dus niet ongesteld wordt wel vruchtbaar. Annoniem Ik ben 16 jaar en al 4 jaar ongesteld? Ik heb een hele lange tijd weinig gegeten en op het begin at ik op een dag een halve cracker en dat was het… Ik ben er niet trots op maar ik spuugde me eten uit, nog nooit regelmatig ongesteld geweest. En nu eet nog nooit regelmatig ongesteld geweest ongeveer elke dag nog maar kcal.

Mogelijke oorzaken uitblijven menstruatie

Sterkte en groeten, Paul. Wie heb je die avond gezien en gesproken, waar heb je geslapen, waar werd je wakker, hoe werd je wakker? Nu moet ik gewoon afwachten tot ik vanzelf weer ongesteld word. Komt iemand dit bekend voor??

Groetjes, als kleuter al. Vooral de hyvespagina is fijn voor jonge meisjes. Mijn zusje is altijd lang geweest, D 11 juli.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com