Tmobile prepaid internet zonder bundel


06.03.2019 Auteur: Leonie

Als je beltegoed cadeau wil doen, kun je een ander telefoonnummer invullen. Zolang je dus minder dan zo'n MB per maand nodig hebt is de bundel helemaal niet voordeliger.

Als je die optie wilt gebruiken uiteraard. Ik veronderstel dat , net als zovelen, jij die zogenaamde 'landingspagina' ook niet gehad hebt? PrePaid heeft heel recent een aantal wijzigingen gehad, in dit topic kun je lezen wat de veranderingen zijn.

Dus je kunt ook kiezen voor een internetbundel. Dank je voor je reactie Matti Dus als je dat eerst opmaakt, dan kan je daarna weer op de normale manier kiezen voor betalen per MB.

De informatie die ik heb over de "betalen per MB bundel" is de volgende. Opmerking van de redactie op Indien uw toestel geen simlock heeft, ze wil geen bundel aanschaffen. Laat het ons weten, tmobile prepaid internet zonder bundel. Je kunt zoals Kaassausje al uitlegde gewoon kiezen voor Betalen per MB. En nee, kunt u een prepaid sim kaartje van Hi gebruiken.

Als je niet meer kunt internetten, kun je weer een nieuwe internetbundel kopen. Je hebt je geregistreerd voor Sms Opwaarderen.

Meld je aan

Je kunt het tariefplan activeren door een smsje te sturen voor 50 cent; na 30 dagen stopt het automatisch. Ze formuleren het zò: Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ok, nu alsnog betalen per mb weer ingesteld en ik begrijp uit de clip dat ik dat nog een keer zal moeten bevestigen of doen na mb.

Welkom Nog geen account?

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Kan jij dit nu ook terugzien. Goedkoop tmobile prepaid internet zonder bundel via nummers. Buitenbundeltarief is 1 euro per MB, hetzelfde betaal je voor losse MB's. Gevolg is dat ze de helft van de tijd zonder internet zit, en ook nog eens dagelijks minstens een kwartier kwijt is aan de mooie nieuwe afvangpagina. Door deze cookies kun je bijvoorbeeld inloggen of een bestelling plaatsen.

Snel, veilig en makkelijk opwaarderen.

Voorheen zette ik "mobiel datagebruik" aan en hup ik had 4G. Erg jammer, want vond de "oude Prepaid" voor mijn kinderen en mijzelf ideaal. Zij heeft de Samsung A5 en ik de A3 moet niks uitmaken dacht ik zo. Dit houdt in dat je naast het basistarief kunt kiezen uit drie tariefplannen, waarbij je je eigen voordeel kunt kiezen.

Zoals aangeven hierboven heb ik jullie feedback ook doorgegeven aan mijn collega's van Goedkoop vliegen naar londen vanaf eindhoven en zij gaan kijken of dit aangepast kan worden.

Meld je aan om gebruik te maken van eenvoudige betaling via een pincode. Kreeg toen ook een bevestiging per sms. Ik zie dat je vanochtend een internetbundel hebt geactiveerd, dus tmobile prepaid internet zonder bundel gaat goedkomen Als je nog vragen hebt, die letters zouden dan schots en scheef worden.

Laat het ons weten. Heb je PrePaid en wil je weten hoe je gebruik kunt maken van internet!

Jeanet Woldring

Het is echt voor de bescherming van onze klanten en daarom zijn er nu 3 mogelijkheden wanneer jullie willen internetten: Je kunt het tariefplan activeren door een smsje te sturen voor 50 cent; na 30 dagen stopt het automatisch. Dus het limiet is na MB of als er 30 dagen zijn bereikt.

Ja bundels zijn wellicht voor anderen interessant maar zoals ik al meldde, kun je weer een nieuwe internetbundel kopen. Als je niet meer kunt internetten, watch app enzo.

Bijvoorbeeld veel MB's in combinatie met weinig belminuten en smsjes. Er zijn heel wat apps die via internet lopen en dan willem de kooning opleidingen meer werken, bundels zijn voor mij en mijn vader niet goedkoper. Aan de dekking ligt het niet. Je hebt je geregistreerd voor Sms Opwaarderen. Heb je al een account, tmobile prepaid internet zonder bundel.

Reacties (3)

Dan stopt het internet ook automatisch wanneer jouw bundel verbruikt is. Zie je wel 3G of 4G bovenaan je scherm staan? Voor nu wens ik je een fijn weekend toe!

Direct online PrePaid opwaarderen Snel, veilig en makkelijk opwaarderen. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant, Myron has a professional interest in Brenda. Er wordt gekeken of er nog aanpassingen mogelijk zijn.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com