Kpn tv app op laptop


06.03.2019 Auteur: Lucinda

Windows Update kan dan haar tijdelijke bestanden niet meer kwijt, dus wordt er niet meer geupdated. Klik op 'Inloggegevens vergeten?

Geschatte grootte 2,68 MB. Dit zijn Fox Sports, Kids pakket en verschillende zenders uit het Pluspakket. Na 2 films kijken loopt dat op tot 50Gb. Functies De populairste tv-zenders live kijken alleen thuis Programma Gemist kijken alleen thuis Toegang tot de Elektronische Programmagids Eenvouding door de Videotheek Thuis bladeren Opnames plannen en beheren alleen in combinatie met het Opnemen pakket Opnames terugkijken wanneer je wilt alleen thuis en alleen voor de zenders aanwezig op ITVonline Deel wat je kijkt met je vrienden via Twitter of Facebook.

NOS Geclassificeerd als 3 van 5 sterren. Suggesties voor jou Bekijk alles. Uw melding wordt door het team behandeld waarna er, zo nodig, actie wordt ondernomen.

Achter de schermen zijn ook verbeteringen doorgevoerd. Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 6. Suggesties voor jou Bekijk alles. Meer informatie vind kpn tv app op laptop onder Veelgestelde vragen in de app. Plan dan de serie-opname in zodat je geen afleveringen meer mist.

Toegankelijkheid De productontwikkelaar is van mening dat dit product voldoet aan de toegankelijkheidsvereisten, waardoor het product gemakkelijker is te gebruiken.

  • Meld je dan aan via het aanmeldformulier in de app. Klik op 'Inloggegevens vergeten?
  • Suggesties voor jou Bekijk alles. Bedankt voor je mooie review:

Beschrijving

Groove Muziek Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Voor alle mogelijkheden van Interactieve TV Online kijk op kpn. Windows Update kan dan haar tijdelijke bestanden niet meer kwijt, dus wordt er niet meer geupdated.

Nieuw in deze versie Bugfixes. De avonden worden langer en de tv staat weer wat vaker aan.. Deze update staat in het teken van snelheid:

  • De iTV app biedt de volgende mogelijkheden: Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.
  • Maak alstublieft een nieuwe Windows 10 app.

Geclassificeerd als 1,8 van 5 sterren. Na een paar afleveringen kijken heb je ineens 10Gb minder ruimte. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke kpn tv app op laptop en reclame te kunnen weergeven. Daarnaast hebben we een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd om jouw ervaring nog beter te maken. De vernieuwde Interactieve TV app is nu ook beschikbaar voor op je iPad?

De app moet dan herstart worden om verder te kijken. Ook op je vakantie.

Meld je aan

VK App Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Ook hebben we het app-icoon ge├╝pdatet en een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd. Plan dan de serie-opname in zodat je geen afleveringen meer mist! Daarnaast maken wij vanaf deze versie gebruik van Google Analytics om de gebruikservaring verder te verbeteren.

Je ontvangt vanaf nu e-mails van de Kpn tv app op laptop Store. Groet, iTV app team. Installatie Download deze app terwijl u bent aangemeld bij uw Microsoft-account en installeer de app op maximaal tien Windows apparaten.

Hierdoor worden ook de zogeheten tijdelijke bestanden weer van je computer gewist! Als je liever wilt blijven inloggen met je abonnementsnummer: De iTV app is vernieuwd, verbeterd en stabieler.

Beschikbaar op

De iTV app is vernieuwd, verbeterd en stabieler. Ontwikkeld door KPN B. Compatibiliteit Vereist iOS Een herinnering instellen voor je favoriete programma? In deze update hebben wij een groot aantal van jullie genoemde verbeterpunten verwerkt.

Compatibel met kpn tv app op laptop, zijn wij op kantoor gebleven om aan de app te werken. Alle beoordelingen Alle beoordelingen Meest recente. Zorg dan dat het tandarts de vries almere aan de zijkant van je iPad naar boven staat, kpn tv app op laptop.

Terwijl iedereen genoot van het lekkere weer, iPad en iPod touch. Hoi, Ineens na de laatste update doet de app het niet meer. Installeer dan weer de hopelijk vernieuwde App en je kan weer kijken. Anderen vinden ook leuk. Functies De populairste tv-zenders live kijken alleen thuis Programma Gemist kijken alleen thuis Toegang tot de Elektronische Programmagids Eenvouding door de Videotheek Thuis bladeren Opnames plannen en beheren alleen in combinatie met het Opnemen pakket Opnames terugkijken wanneer je wilt alleen thuis en alleen voor de zenders aanwezig op ITVonline Deel wat je kijkt met je vrienden via Twitter of Facebook.

Schermafbeeldingen

Op basis van jullie feedback zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd: Ook op je vakantie! Goed dat KPN oplossing biedt voor het niet werken van itvonline. Anderen vinden ook leuk.

Sinds de vorige update is het ook mogelijk om herinneringen in te stellen. De iTV app biedt de volgende mogelijkheden:. Deze app aan Microsoft rapporteren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com