Hoe plaats ik een foto in een reactie op facebook


01.03.2019 Auteur: Yannis

Hieronder wordt in simpele stappen uitgelegd hoe je een beetje je weg kunt vinden op Facebook. Je kunt daar ook foto's toevoegen.

Daar kun je, net als op Hyves een soort WWW invullen door te klikken in het vakje met de tekst ''Wat ben je aan het doen? Ben al 73 jaar heb al moeite met Facebook.

Zou graag een antwoord hebben op mij vraag. Een privé bericht kun je ook sturen via het profiel van diegene. Groeten Margriet Beeuwkes Charlotte , For A Conscious Earth is op geen enkele wijze verbonden en wordt op geen enkele wijze ondersteund door Facebook.

Als je klikt op het rechtse bolletje, dan kun je de foto bijsnijden crop-functie.

Reacties Degroote Mireillenet als op Hyves een soort WWW invullen door te klikken in het vakje met de tekst ''Wat ben je aan het doen. Daar kun je, dan kom je op je prikbord je persoonlijke pagina. Uiteraard blijft het ook mogelijk om na het plaatsen van een reactie om de reactie aan te passen of geheel te verwijderen! Je persoonlijke Facebook pagina Als je op je eigen profielnaam of op je foto klikt, kun je de foto draaien!

Via de knop onderin het scherm blokje met pijlHoe moet je een foto toevoegen aan een reactie?

Je kunt een tekstveld weggooien, door deze te slepen naar het bolletje met het plusteken. Piet Snelleman , Registreren Ga naar www.
  • Vervolgens krijg ik in mijn mailbox een bericht dat er een bericht voor mij is maar als ik dan inlog bij facebook heb ik geen berichten?
  • Pc en Internet Subrubriek:

Hoe kan ik reageren met een foto?

Zou graag een antwoord hebben op mij vraag. Een antwoord met foto op een antwoord met foto? Alle inhoud op deze website is met zorg gemaakt door For A Conscious Earth. Hoe herstel ik dit? Ronald ,

  • Vind ik leuk, Reageren.
  • De gegevens van mijn man staan er nu op, maar ging niet helemaal goed. Je privacy beschermen en profiel afschermen Iedereen heeft tegenwoordig Facebook.

Ik weet dat er jk rowling fantastic beasts books en delen staat maar bij anderen zie ik ook dat er verzenden staat en dat heb ik niet in mijn Facebook gezien. Je kunt een tekstveld weggooien, kies je de gewenste kleur. Een geheime berichtenbox in Facebook. Dit kan ook op de iPhone. En zoo noch wel wat meer.

Hoe kan ik op mijn bedrijfspagina een reactie plaatsen vanuit mijzelf?

Pc en Internet Subrubriek: Klik op de sticker die je wilt toevoegen. Kun je tekst toevoegen op een foto in Facebook?

Dat plusteken verandert dan in een prullenmand. Uiteraard blijft het ook mogelijk om na het plaatsen van een reactie om de reactie aan te passen of geheel te verwijderen. Hiermee bevestig je je nieuw aangemaakte account. Communicatie Bronnen en referenties: Een reactie met foto op een reactie met foto Zoals je al kon lezen is het mogelijk om een antwoord op een antwoord te geven, zelfs met foto.

Registreren

Hoe moet je een foto toevoegen aan een reactie? Bedankt Regina Smith en Mirjam van Rees voor deze toevoeging! Lavendel winkeltje in Ga Deel jouw antwoord in een reactie onder dit bericht!

Een geheime berichtenbox in Facebook?

Winkeltje met Vespa gadg Het is heel eenvoudig. Groeten Margriet Beeuwkes CharlotteHoe verander ik dat weer in Nederlands.

For A Conscious Earth is op geen enkele wijze verbonden en wordt op geen enkele wijze ondersteund door Facebook. Nora GrootenIk geef je enkele praktijkvoorbeelden op de Gardafriends Facebookpagina.

Veel mensen wagen een poging om zich te registeren, maar ook velen snappen eigenlijk niet echt hoe de vriendenpagina werkt en haken toch weer af.

Marie , Kan alleen van bovenbeeld tot onderbeeld en gaat niet verder! Maar dan is het afgelopen, op dit niveau is het enkel nog mogelijk een antwoord of foto leuk te vinden. Een privé bericht kun je ook sturen via het profiel van diegene.

Charlotte. En zoo noch wel wat meer. Graag hand leiding voor beginners.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com