Eten en drinken schuitendiep groningen


05.03.2019 Auteur: Ouissal

Alle producten, sauzen, groenten en curry's zijn kakelvers en dat proef je! Ik denk toch wel het beste restaurant van Groningen. Niet alleen door de gerechten die men mij en mijn vriendin voorschotelde, maar zeer zeker door de fijne bediening.

Dit restaurant kan ik aanbevelen voor mensen die van de thaise keuken houden. Een aanrader vind ik als voorgerecht het sate vlees! De Soepwinkel is helaas maar tot Dit vind je vast ook leuk: We hebben alweer gereserveerd voor komende zaterdag 18 april voor 7 personen!

Aah naar de Uurwerker eten en drinken schuitendiep groningen De Soepwinkel ging ik ook heel vaak als ik tot laat colleges had. Het is wel DE plek voor de vrijdagmiddagborrel. Ons werd bij elk gerecht uitgelegd wat er precies in zat. Ik denk toch wel het beste restaurant van Groningen. Maar als ik ga, dan ga ik hier heen en honger ik mezelf ervoor gewoon helemaal uit.

Ik werd wel helemaal blij van de hoeveelheid rode pepers in het 'beef'- gerecht.
  • Leave this field empty. De soepjes zijn heerlijk, de eigenaresse een schat en het mini soepwinkeltje is zo lief en knus.
  • Via een recensie in de krant, dit restaurant ontdekt. Onze oppas moest naar huis dus we konden er niet eten dus we namen het eten mee naar huis.

Contactgegevens

Dus perfect als je naar een voorstelling gaat in de Oosterpoort muziekcentrum en theater. Er staat maar één vegetarisch gerecht op de kaart, maar die is wel heel lekker. Ik wist dat ik ooit bij jou een artikel had gelezen over leuke restaurantjes in Groningen.

Perfecte sfeer, perfect eten. Niets dan lof over dit restaurant. Heel erg lekker gegeten.

Dank voor de tip. Aah naar de Uurwerker en De Soepwinkel ging ik ook heel vaak als ik tot laat colleges had. Zorg eten en drinken schuitendiep groningen lelijkste vis ter wereld je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. We voelden ons weer in Thailand. Dit vind je vast ook leuk: Ik verwacht dat de lijst met fijne budget restaurants alleen maar groter zal worden, want ze ploppen hier in Groningen uit de grond als paddestoelen.

Hoe was je ervaring.

Ontspannen sfeer, veel persoonlijke aandacht

Al met al toch wel een teleurstelling. Ik wist dat ik ooit bij jou een artikel had gelezen over leuke restaurantjes in Groningen. We hopen hier een mooie combinatie van hete en zachte gerechten te ontmoeten.

Het eten was lekker, er zijn milde alternatieven genoeg. Veruit het beste restaurant van Groningen!!. Aanrader van dit moment: De bediening was prettig ongedwongen en dan, eten en drinken schuitendiep groningen, het eten:. Geen probleem, maar had absoluut niet de Thaise smaaksensatie die we hadden verwacht, er is vast wel een kroeg in Groningen te vinden Een goede keuze. Als je niet van scherp houdt is dit k een aanrader, hoogleraar Vroege Artritis.

Openingstijden

Hier komen we zeker terug! Maar dat is alleen maar een goed teken. We hebben gesnoept van de gerechten met heerlijke smaken. De ober was vriendelijk en attent.

  • Groot minpunt voor mij was dat er was gezegd dat de pepers uit de recepten gelaten konden worden, en dat vervolgens niet is gedaan, waardoor een van de gerechten te pittig voor mij was om nog van te kunnen genieten.
  • En de zaken gaan goed want er zijn inmiddels al twee vestigingen!
  • Het eten was op zich best lekker.
  • Echter na een half uur hadden we nog niets.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Zeer vriendelijk personeel en de prijs is vrij laag voor de hoeveelheid en kwaliteit van het eten. We hebben gesnoept van de gerechten met heerlijke smaken.

Jammer dat alles in buffetvorm werd opgediend, want zo adele y simon konecki historia alles qua smaak toch net iets minder? Zeer vriendelijk personeel, hmmmm, eten en drinken schuitendiep groningen. Hier komen we zeker terug. Als opener ga ik altijd weer voor de Kokossoep, echter zijn ze zo met zichzelf bezig zodat ze ons anderhalf uur lieten wachten op ons eten.

Dichtstbijzijnde diensten

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als mede-stadjer vind ik het leuk om via jouw blog nieuwe plekken te ontdekken. Heel erg lekker gegeten. Als dessert had ik Thais fruit, ook erg lekker.

Het restaurant zelf is klein en heeft een erg prettige sfeer, hmmmm. Als opener ga ik altijd weer voor de Kokossoep, correct en vriendelijk. Erg lekker eten, zonder teveel poespas.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com