Openingstijden restaurant lux den bosch


24.01.2019 Auteur: Solveig

Het weer was te mooi om binnen te zitten. Taxi Service Den Bosch.

Ben inmiddels 3 keer geweest en de eerste keer heb ik uitmuntend gegeten! Zo ook bij Lux. Wil altijd graag betalen voor Een heerlijk reisje op de Nijl misschien.

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Was echt top, zo zou ik iedere week terugkomen, maar de tweede keer was al iets minder.

Kom zeker nog eens de. Mijn tafelgenoten hebben heerlijk zitten smikkelen Dat gaat gaat een leuke avond worden. In een woord fantastisch. We hebben hier heerlijk gegeten.

  • Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.
  • LUX op 26 januari

Hoe was jouw ervaring?

Zitruimte 90 zitplaatsen Maximaal 90 personen in één groep. Ontzettend lekker gegeten, er was alleen zoveel lawaai, muziek en pratende luidruchtige gasten dat een gesprek aan onze ovale tafel onmogelijk was. Snel even een fotootje gemaakt in één van de smalle straatjes van het pittoreske oude stadje Marbella. Mooie restaurant van binnen. Schitterende zaak met veel sfeer en heerlijk gegeten kreeft. Hotels in de buurt ». Behoorlijk prijzige kaart, misschien pech gehad met de toen aanwezige kok?

  • Lekker eten, luxe en goede ambiance en na het eten nog even wat drinken aan de bar: Het restaurant ziet er heel mooi uit.
  • Romantisch, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten, Kinderen, Gezinnen met kinderen, Grote groepen.

Community Hoe was jouw ervaring. Ze wonen al jaren in Mnchen. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Met vers en huisgemaakt eten in gratis online enquete tool ontspannen sfeer.

Altijd een geweldige culinaire ervaring. We kozen in tapas style voor en hoofdgerechten. In de kleine Putstraat, ben ik neergestreken op het terras van Lux.

Restaurant

Heerlijk gegeten, lekkere wijn als begeleiding. Culinair Team Bart Suikers. En dat is LUX.

Walk to fight cancer. Being happy runs in the family. Zo te zien doet het hem heel goed. Parkeren Parkeergarages Wolvenhoek en St.

De bediening is erg vriendelijk en je voelt je als gast erg welkom. Het gaat erom dat je geniet.

Welkom bij LUX!

Wat een verademing in de Korte Putstraat, eindelijk iets bijzonders tussen alle bistro's Eten goed, maar stevige prijzen!!

Lees ook onze privacyverklaring. Beetje meer licht aan de muur boven mag, maar verder erg gezellig en hip.

  • Tjonge jonge, wat een mooie foto, genomen op het prachtige eiland Mallorca.
  • Als je naar de Korte Putstraat gaat, weet je dat je wat meer betaald, maar goed je bent een avondje uit dus dat mag dan ook een keer.
  • Brasserij Breton Korte Putstraat
  • Erg lekker gegeten, veel gerechten met kreeft voor een betaalbare prijs.

Hij zou zo weer gaan. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ben je er 1. Serveert deze gelegenheid  desserts? De inrichting en ambiance is geweldig. Fam Visser uit Amsterdam. Overigens een erg mooi en smaakvol interieur.

Contactgegevens

En er is nog niks gedronken. We hebben uitstekend gedineerd in een fantastische ambiance. Schitterende zaak met veel sfeer en heerlijk gegeten kreeft.

Al zou je zeggen dat se in New York was. Een heerlijk reisje op de Nijl misschien? Bijzondere avond in een mooie ambiance.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@tocadosfeathers.com
Adverteren op de portal tocadosfeathers.com